top of page
_edited.jpg

Events

De wereld van vandaag heeft lichaams- en natuurbewustzijn, maar ook menselijkheid en community nodig, het delen van kennis, ervaring en visies, het zien van elkaar, het werkelijk luisteren elkaar. In dit kader organiseren wij events, ook is samenwerking met andere partijen.

Coming soon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24 Hours for Humanity

In samenwerking met Wico Mulder zijn we bezig om in 2024 een Groot Ritueel te organiseren, genaamd:

24-Hours for Humanity

Hierbij gaat het om een 24-uur durend ritueel waarvoor mensen zich kunnen inschrijven en een unieke ervaring op kunnen doen tijdens het lopen van een groot labyrint waarbij de zintuigen intens worden geprikkeld middels geluid, geur en licht. het doel is om met elkaar en als individu te verbinden en te ervaren wat de essentie is van het mens-zijn met de intentie om de urgentie te ervaren van zorg voor elkaar, onze leefwereld, de natuur, voor nu en voor onze gezamenlijke toekomst. Het ritueel wordt cultuuroverstijgend vormgegeven, daar waar verschillende culturen en religies elkaar ontmoeten en gelijk zijn.


De 24 uur wordt opgesplitst in 4 thema-delen van 6 uur waarbij elk deel weer staat voor een Windrichting, verbonden met de Jaargetijden en de 5 Elementen.
Oost: Lucht - de lente - het mentale
Zuid: Vuur - de zomer - de levenskracht (bv. kundalini - Chi)
West: Water - de herfst - de emoties
Noord: Aarde - de winter - de dood - het fysieke
Ether: Het centrum - Onze ziel - de stem
 

Meer informatie volgt snel.

Binnenkort hebben we een mooie voorproefje op de dag van Alles is gezondheid.
 

Rock Maze
bottom of page