top of page
_edited.jpg

Events

De wereld van vandaag heeft lichaams- en natuurbewustzijn, maar ook menselijkheid en community nodig, het delen van kennis, ervaring en visies, het zien van elkaar, het werkelijk luisteren elkaar. In dit kader organiseren wij events, ook is samenwerking met andere partijen.

COMING SOON

24 mei 2024 The Inca Perspective on the world of Today

 

In samenwerking met

De wereld van vandaag is complex. Er spelen vele vraagstukken waarbij het moeilijk is de juiste antwoorden te vinden.

We zijn dankbaar dat Incapriesters Don Juan & Ivan Nuñes del Prado bereid zijn hun perspectief op de huidige leefwereld met ons te delen. Het belooft een mooie interactieve middag te worden met kennisdeling, ervaring en als afsluiting een mooi ritueel. Nadere informatie over het programma, tijden en kosten volgt snel.

Over Don Juan & Ivan

De familie Nuñez del Prado uit Peru heeft bijzonder antropologisch werk verricht rondom de Inca's. Zij hebben onderzoek gedaan naar Paqo's, dit zijn de priesters  en sjamanen van de Inca traditie. Eeuwenlang is de wijsheid van deze sjamanen mondeling overgedragen en nog steeds is zij van grote invloed in het dagelijks leven van de inwoners rondom Cusco, de oorspronkelijke grond van de Inca's. 

Vader Juan (Professor in de Antropologie) en zijn zoon Ivan (Engineer) zijn in feite de eerste Westers opgeleide Paqo's in de wereld, waarbij Ivan al op zevenjarige leeftijd ingewijd werd in de mysterieën van de Inca's. Al ruim 20 jaar reizen zij samen over de wereld om mensen thuis te maken in de wijsheid van de Inca's.

Het bijzondere van hun aanpak is dat ze de lessen van hun leraren, meesters en hogepriesters van de Andestraditie aangepast hebben aan onze Westerse manier van begrijpen, oefenen en toepassen. Omdat ze allebei academisch geschoold zijn, zal het ook nuchtere en onderzoekende geesten aanspreken. Verder is er veel aandacht voor praktische oefeningen waarbij je het geleerde meteen in praktijk brengt.
 

Rock Maze
bottom of page